Aanmelden

 

Wat fijn dat u uw kind wilt aanmelden bij ons op school. Bij aanmelding nemen wij van tevoren graag eventueel contact op met het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of de huidige basisschool. Hiermee willen wij zorgen voor een warme overdracht, waarbij er zicht is op wat uw kind nodig heeft om een goede start te kunnen maken op Octantschool Schatkaart. Via het formulier hieronder kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk intakegesprek en een rondleiding. Wij heten u en uw kind alvast van harte welkom!


 

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Tijdens het persoonlijke intakegesprek vertelt een directielid u iets over de school en beantwoorden we graag al uw vragen. Verder krijgt u een rondleiding door de school zodat u de sfeer kunt proeven. Daarna ontvangt u een inschrijfformulier waarmee u uw kind bij ons op school kunt inschrijven.

Aanmeldleeftijd

Al vanaf de geboortedag van uw kind kunt u hem of haar aanmelden bij ons op school. Op die manier weet u zeker dat er een plekje gereserveerd is voor uw kind op het moment dat hij of zij oud genoeg is om naar school te gaan. 

aanmeldleeftijd-de-fontein

Meld uw kind aan