Ouderinformatie

Een goede, fijne school maken we met elkaar! Wij vinden het belangrijk dat er een goed contact is tussen de school en de ouders. Een goede samenwerking tussen schoolleiding, leerkrachten, kinderen en hun ouders vormt de basis voor een goed schoolklimaat. Met vragen over de gang van zaken op school of in geval van specifieke vragen over uw kind kunt u altijd terecht bij uw leerkracht. U kunt na schooltijd even langslopen, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken.

"Wij lopen hier nu 6 jaar en het fijne is dat het kind hier gezien wordt. Ook het onderwijs is heel goed, wij zijn zeer tevreden."
Gea Hogervorst
Kind in groep 5 en 7

Kalender & Vakanties

Hier vindt u alle belangrijke data voor activiteiten, vakanties, informatieavonden en projectweken.

Schoolteam

Maak kennis met ons enthousiaste en gedreven team van directie en leerkrachten die zich dagelijks maximaal inzetten voor de ontwikkeling van uw kind!

Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen door (oriënterende) ouders!

Samenwerking met ouders

Bekijk wat u kunt doen voor onze school. Van hulpouder tot de MR of OR; er zit ongetwijfeld iets tussen wat bij u past!

Overblijfinformatie

Dankzij ons 'vijf gelijke dagen' model lunchen de kinderen iedere dag met hun eigen leerkracht. In de toekomst kunt u uw kind hier ook aanmelden voor de schoolmelk.

Kindcentrum

Een plek waar onderwijs en kinderopvang naadloos op elkaar aansluiten. Het verschil tussen school en opvang bestaat hierdoor niet meer.